Registrace: Úřad pro ochranu osobních údajů

Reg. číslo subjektu: 00054837
Identifikace subjektu: Vít Pokorný
IČO subjektu: 86732684
Druh subjektu: Právnická nebo fyzická osoba podnikající
Odkaz na Veřejný registr zpracování osobních údajů: http://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=29&submenu=30

Má registrace je zde: http://forms.uoou.cz/registration.aspx?id=105666


Ochrana osobních údajů

Jsem potěšen vaší návštěvou na mé webové stránce a také vaším zájmem. Beru ochranu vašich soukromých údajů vážně a chtěl bych, abyste se při návštěvě mé internetové stránky cítili dobře. Ochrana vašeho soukromí při zpracování osobních údajů je pro mě důležitou záležitostí, kterou při mých obchodních procesech beru na zřetel. Osobní údaje, které jsou získávány během návštěvy mé webové stránky, zpracovávám v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.

Bezpečnost

Vít Pokorný přijímá technická a organizační bezpečnostní opatření, aby chránil vedené údaje proti manipulaci, ztrátě, zničení a zásahu nepovolaných osob. Bezpečnostní opatření se s vývojem technologií neustále zlepšují.

Právo na informace

Na požádání vám Vít Pokorný podle možnosti obratem a písemně oznámí, zda a jaké osobní údaje má o vás zaznamenané. Pokud by navzdory mým snahám o správnost údajů a aktuálnost byly zaznamenány nesprávné informace, na požádání je opravím.

Pokud máte otázky týkající se zpracování vašich osobních údajů, můžete mě kontaktovat. Jsem k dispozici nejen v případě žádosti o informace, ale i v případě podnětů nebo stížností.

Kodex ochrany údajů

Získávání a zpracovávání osobních údajů

Když navštívíte mou webovou stránku, zaznamenají můj webový server standardním způsobem IP adresu, která vám byla přidělená poskytovatelem internetových služeb, webovou stránku, z které mě  navštívíte, webové stránky, které u mě navštívíte, a také datum a délku návštěvy. Osobní údaje se zaznamenají jen tehdy, když mi je poskytnete z vlastní vůle, například v rámci registrace, anket, vypsání cen nebo na realizaci smlouvy.

Použití a postoupení osobních údajů

Vít Pokorný používá vaše osobní údaje na účely technické správy webových stránek, zákaznickou administrativu, na ankety týkající se produktů a na marketingové účely vždy jen v takovém rozsahu, jaký je k tomu potřebný.

Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Moji spolupracovníci, agentury a obchodníci jsou z naší strany vázáni diskrétností.

Možnost odhlášení

Chci vaše údaje použít k tornu, abych vás mohl informovat o mých produktech a službách, případně zjistit váš názor na ně. Účast na takovýchto akcích je samozřejmě dobrovolná. Pokud byste s nimi nesouhlasili, můžete mi to kdykoliv oznámit, abych mohl údaje podle toho zablokovat. V případě emailové komunikace se z odběru můžete kdykoliv odhlásit s pomocí odhlašovacího odkazu uvedeného v patičce každého emailu.

Zásady používání souborů cookie

Celý text Zásady používání souborů cookie >> Zobrazit

Vít Pokorný, IČ 86732684, vznik oprávnění 22.12.2003
Poslední aktualizace textu: 11.12.2014 v Praze